Knive - Hocho

Hos GPE ved vi at knive er det vigtigste redskab i køkkenet, og at en skarp kniv kan gøre forskellen på en god og en dårlig dag i køkkenet. At holde en smuk kniv i hånden, hvor man kan mærke at der er lagt sjæl i håndværket fra knivens skarpe kant til håndtaget, kan få enhver kok til at få lyst til at komme igang i køkkenet. Hos GPE udvælger vi de smukkeste knive, og samarbejder med nogle af de bedste håndværkere i japan for at kunne levere den bedste kvalitet til vores danske kunder.

Nedenfor kan I se nogle af de knive GPE har hentet hjem fra Japan. 

Se flere eksemplarer fra vores samarbejdspartner i Japan: www.aoki-hamono.co.jp

Handcrafted with 3 layers of japanese steel. 

2191 kr incl. moms

Damascus knife

VG10 core stainless steel

Petty knife.

824 kr incl moms

Santoku 170 mm

3 layer VG-10 stainless steel with tsuchime finish

Vegetable knife

1015 kr incl moms

Santoku 170 mm

3 layers of stainless steel with tsuchime finish

1188 kr incl moms

 

225 mm 

Handcrafted 3 layers of Blue II japanese steel

Kengata

Gyuto - Meat cutting knife 

7029 kr incl moms

Blue II japanese steel with mirror shine

Kataba single blade

Katana style

Sashimi knife

300 mm

5235 kr incl moms

300 mm 

Japanese white steel no 1

2 layer - Kataba single bevel

Sashimi knife

4206 kr incl moms

300 mm

Swedish stainless steel

2 layer Kataba single bevel

Sashimi knife

7038 kr incl moms

300 mm 

Kengata 

Japanese steel handcrafted damascus

Sashimi knife

6898 kr incl moms

300 mm 

Blue II japanese steel

Ryoba, double bevel

Sashimi and meat cutting knife

Suitable for cutting roasted beef

4390 kr incl moms

240 mm

Blue II japanese steel

Ryoba, double bevel

Gyuto - Meat cutting knife

5066 kr incl moms

 

Chefs knife, Santoku, Petty Knife

Damascus med VG-10 core

2600 kr incl moms